sábado, 22 de noviembre de 2008

Felicitats Marteta!!!!!

Carinyuuuuuuuuuu moltissimes Felicitats!!! Preciosa!!! jeje!! jolin per fi els 18 eh!!! mira que esperar a l'ultim mes per cumplir-los xD jeje ains... ja per fi toca depilacion n? jeje!! q bo... no ara en seriu... Marteta m'alegro molt d'haver-te conegut, perque he passat amb tu moments increibles, per mi no seria el mateix el teatre si no us hagès conegut a tots els de Acció teatre!!! sobretot tu!!! que per mi has sigut, ets i sempre seràs la millor!!! Soc la teva gran fan des del primer dia que et vaig veure actuar!!! i serveixes per aixo makissima!!! no es peloteo Marta, en seriu!!! que ho sapiguis ja!!! que ets la meva idol, i tens fan numero 1 que soc jo, i la fan numero 2 es la meva mare que sempre que et veu actuar em recorda que li encanta com actues... la teva veu dolça ens cautiva a tots, ets super riallera, super carinyosa i he après molt al teu costat, vull que ho sapiguis aixó... doncs res Marteta!!! nomès espero que no m'oblidis mai!!! i espero no perdre el contacte amb tu mai!!! perque et tinc molt de carinyuuu!! molt!!!
Ja se que la imatge no es la millor xD jo surto super lletja... pero es el de menys, ara al ordenador no tenia cap que surtissim les dues, així que a tocat aquesta jeje!!! Carinyu cuidat motlissim i passau genialment genial en aquest dia tan especial dacord? i ara ja tens 18... pots beure alchol, comprar tabac, votar, veure pelis pornos, anar la presó..xD jeje deu meu, res és bo eh jejeje!!! es broma no hi ha gaire canvi la veritat... pero ara de veritat!!! gaudeix molt de cada instant, cada minut, cada segon en aquesta vida, perque et mereixes el millor i... ja nose que més dir-te!!! que ets increible i que merci per tot!!! Molts petonets maka!!!! FELICITATS!!!!! Gaudeix si us plau!!!! muaks!!!! 18 petons i abraçades fortes que te las donarè quan et vegui xD jeje!!
perdó per les faltes d'ortografia pero no em dona temps de llegir de nou el que he escrit!!! estic no paro quieta ja... jeje!!! ciauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu maka!!!
-Sandra- [[Amelia & Adela]] :D

No hay comentarios: